10.09.2006, Miroslav Fuks

ABECEDA s... Ivem Svobodou

Prostřednictvím tradiční profilové ABECEDY představujeme Iva Svobodu.

 
AUTO: Mám VW Golf, ale pomalu častěji jsem s ním v servisu, než na cestách.

BYDLENÍ: Jsem z Litomyšle, ale sháním byt v Jihlavě, abych nemusel tolik cestovat.

CESTOVÁNÍ: Mým snem je podívat se na všechny čtyři grandslamové turnaje v tenise, který mě hodně baví. To by byla taková moje cesta kolem světa.

DOVOLENÁ: S přítelkyní jezdíme většinou k moři, ale dovolenou netrávíme jen na pláži, poznáváme i zemi. Loni jsme navštívili Barcelonu.

EMOCE: Jsem klidný člověk, ale rozčílit se umím také. Spíš se ale snažím brát věci s humorem a nadhledem.

FILM: Nejraději mám české komedie. Ty, co zrovna teď letí. Třeba s Macháčkem nebo s Liškou. Akční filmy a horrory moc nemusím.

GASTRONOMIE: Mám rád italskou kuchyni. S váhou nemám žádné problémy, tak jím to, co mi chutná. Z nápojů jsem si v poslední době oblíbil černé keltské pivo.

HRA: Jsem soutěživý typ a téměř žádná hra mi není cizí.

INTERNET: Jsem na netu skoro denně. Je to pro mě zdroj informací i zábavy.

JEVIŠTĚ: Na základní škole jsem hrával v divadelním kroužku. Měl jsem i tu čest vystoupit na operním festivalu Smetanova Litomyšl.

KINO: Do kina chodím často. Mám rád filmy, o kterých jsem už hovořil. Třeba Horem pádem bylo vynikající.

LITOMYŠL: Je to moje bydliště. Mám tu rodinu i přátelé a rád se domů vracím. Protože se Litomyšl stala městem UNESCO, tak se tam teď hodně investuje. Na druhou stranu je tam ale na město s jedenácti tisíci obyvateli dost draho.

MUZIKA: Poslouchám většinou českou muziku, a to podle nálady. V autě mám cédéčka Katapultu, líbí se mi Chinaski nebo Kabáti.

NĚZNÉ POHLAVÍ: Šestým rokem jsem šťastný s přítelkyní Janou a na tom nechci nic měnit. Chystáme i svatbu, ale zatím na ni nezbyl čas. Protože jsem v Budějovicích žil ve fotbalové nejistotě, nemohli jsme si ji na letní nebo zimní pauzu naplánovat. Uvidíme, třeba do toho praštím teď v létě.

OBLEČENÍ: Na oblečení mi záleží, a tak za něj docela utrácím. Sportovní značky tolik nemusím, těch si užiju dost na fotbale. Sedí mi oblečení pro volný čas a dobře se cítím také ve společenském. Mamka mi dodnes připomíná, že když jsem byl malý a šel s košem, tak jsem se musel nejdříve převléknout z domácích tepláků do riflí.

PRAHA: Jediné město, kde bych si představil nastálo žít, pokud bych se rozhodl nebydlet v Litomyšli.

RESTAURACE: Jednou bych chtěl mít svoji restauraci nebo alespoň bar. Táta po revoluci v Litomyšli několik let provozoval pivnici.

SLAVIA PRAHA: Nakoukl jsem tam do ligového fotbalu, z divize to byl docela skok. Svůj odchod ze Slavie jsem uspěchal a dnes vím, že to byla chyba.

ŠKOLA: Vystudoval jsem střední pedagogickou školu v Litomyšli. Ale pracovat ve školství by se mi teď nechtělo.

TRENÉR: V Českých Budějovicích jsem s nimi docela bojoval, ale nelituju toho. Rád vzpomínám na trenéry Bokšu, Urbana a z poslední doby pana Poštulku.

ÚTOČNÍK: Někdy jsem hrál útočníka, někdy záložníka. Dost lidí se mě ptá, kde se cítím lépe, ale já v tom žádné rozdíly nehledám.

VOJNA: Mám modrou knížku. Ovšem v případě mobilizace jsem připraven, jak nám bylo při odvodu nařízeno.

ZUBAŘ: Je to můj nejméně oblíbený doktor a myslím, že nejsem výjimkou.

ŽURNALISTIKA: Krátce po škole jsem pracoval jako novinář v jednom litomyšlském týdeníku.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu