01.06.2007, Miroslav Fuks

Před zápasem v Opavě Vysočinu trápí složení stoperské dvojice

Před zápasem v Opavě Vysočinu trápí složení stoperské dvojiceBez ohledu na mizivou šanci na postup do Gambrinus ligy čeká fotbalisty FC Vysočina v pondělí velmi zajímavé utkání, ve kterém budou mít o motivaci postaráno. Před kamerami kanálu ČT4 Sport se totiž představí na v jarní části nedobytném stadiónu SFC Opava. Cítí asistent trenéra Josef Vrzáček před tímto utkáním zvýšenou motivaci hráčů?

 
Náš klub se představí vůbec poprvé v historii v přímém televizním přenosu, což pro hráče jednoznačně představuje zvýšený motivační faktor. Navíc hráči nadále bojují o své jméno, prémie, co nejvyšší tabulkové postavení a musejí mít nadále na paměti, že reprezentují své město a kraj!

Po pátečním zklamání mužstvo absolvovalo 10 dní bez zápasové zátěže. Není to na závěr sezóny příliš dlouhá doba?

V tomto směru jsme nepociťovali žádný problém. Naopak hráči trénovali velice kvalitě a prokázali výborný přístup. Věříme, že si formu přenesu i do pondělního utkání.

Jaký je zdravotní stav mužstva?

Krom dlouhodobých marodů Rzeszota a Malínka trápí svalové zranění Šamánka a velký otazník visí nad Kadlecem, jehož otok kotníku stále neustupuje. Při absenci vyžluceného Šourka nás tak pravděpodobně čeká nelehký úkol složit novou stoperskou dvojici. K absencím je dále nutné přiřadit Cihláře, který je na soustředění reprezentační „dvacítky“.

Už máte jasno o základní sestavě?

Ve složení mužstva rozhodně nedojde k experimentům. Sestava se bude odvíjet od zdravotního stavu a hry soupeře.

Soupeř vás podle všeho čeká velmi těžký…

Opava má na jaře vynikající formu a náleží k nejlepším týmům soutěže. Disponuje kvalitním kádrem, který se Slezanům v zimě podařilo vhodně doplnit. Trenér Neček velmi dobře skloubil mladé talentované hráče s osobnostmi jako jsou Barteska, Pejša či Kiša. Osobně očekávám, že v příští sezóně bude hrát Opava hodně vysoko.

 
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu